Инфра Концепт ЕООД

ТОП 9 ПРЕДИМСТВА НА ИНДУСТРИАЛНИТЕ ПОДОВЕ

  • НОВИНИ

ТОП 9 ПРЕДИМСТВА
НА ИНДУСТРИАЛНИTЕ ПОДОВЕ

— Инфра Концепт ЕООД

Ако търсите универсална и издръжлива епоксидна
настилка, откриете 9-те най-добри предимства
и разберете защо това е идеалното решение за вас.

TOP 9 

предимства на индустриалните настилки

      1) Издържливост
Тъй като е напълнена с тежки инертни материали, тежките подови настилки от смола осигуряват изключително издръжлива и дълготрайна повърхност, която може лесно да се справи с изискванията на натоварено работно място, като складове и фабрики.
      2) Лесно се почиства
Този тип промишлени подови настилки имат много висока устойчивост на химикали, което означава, че могат да се почистват дори с най-суровите разтвори. Идеални са за зони, които трябва да се хигиенизират периодично, включително болници, лекарски кабинети и зони за приготвяне на храна.
      3) Може да се мият под налягане
В допълнение към високото ниво на химическа устойчивост, подовите настилки могат също да бъдат измити под налягане или почистени с пара, така че дори и най-упоритите замърсявания да могат лесно да бъдат отстранени.
     4) Има атрактивен завършек
Не само, че епоксидната подова настилка за тежък режим на работа може да се похвали с отлични, дълготрайни характеристики, тя също придава на помещението завършен вид, а светлите цветове настилки правят помещението по светло и просторно.

     5) Предлага се в гама от цветове
Една от най-популярните причини толкова много индустрии да избират този тип подова настилка е, че се предлага в гама от цветове, от ярко червено до изумрудено зелено до професионално сиво. Това означава, че компаниите могат да съчетаят настилката с цветовете на марката си.
      6) Отлична устойчивост на приплъзване
Един от най-важните приоритети за всеки бизнес е безопасността на работниците и клиентите. Епоксидните настилки осигуряват отлично сцепление, това подобрява устойчивостта на пода.
     7) Устойчив на температурни промени
Епоксидните настилки притежават устойчивост както на високи, така и на ниски температури, което работи идеално за индустрии, които работят с екстремни температури.
    8) Предпазва бетона от повреда
Бетонните подове, изложени на натоварването на работното място, могат лесно да се повредят. Това може да причини проблеми с ефективността и структурна цялост на бетона. Епоксидното покритие предпазва бетона от повреда и може значително да удължи живота му.
     9) Подходящ за редица индустрии
Поради многото си характеристики и предимства, този тип настилка е фантастичен избор, който работи добре в широк спектър от индустрии, включително здравеопазване, складове, лаборатории, фабрики, работилници, гаражи, изложбени зали и други.


ОЩЕ ОБЕКТИ


Хидроизолация

На тераса със студена полиурея


ОУ "Княз Борис" I град Бургас

С нова спортна площадка


Преобразената спортна площадка

На ПГЕЕ „Константин Фотинов"


Площадка с обемни фигури

от саморазливна каучукова настилка


КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАСТИЛКА?
Наръчник


ТОП 9 ПРЕДИМСТВА 

На индустриалните епоксидни настилки