ЗА НАС

Инфра Концепт ЕООД е дружество с дългогодишен опит в строителството на инфраструктурни обекти, обществени и административни сгради, спортни съоръжения и терени, детски площадки. Дружеството е сертифицирано по стандартите: ISO9001:2015; ISO14001:2015; ISO45001:2018. Инфра концепт ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на Камарата на сторителите в България.

От основаването си през 2008 г., Инфра Концепт ЕООД се стреми да предлага на своите клиенти и партньори широк спектър от услуги и продукти. С цел да удовлетворим високите критерии на производителите и същевременно да улесним работния процес, ние създадохме професионално насочени брандове - MultiPARK, MultiPLAY, MultiSPORT и EPOXY През 2020 г. стартирахме нова производствена линия - Infrachim, с която разширяваме портфолиото от услуги и продукти.

Фирмата е сертифицирана по TUV NORD

Инфра Концепт ЕООД инсталира настилки по международно признат IAF сертификат

Дружеството е сертифицирано по стандартите: ISO9001:2015; ISO1 ISO:14001:2015; ISO45001:2018. Инфра Концепт ЕООД е вписан в централния професионален регистър на камарата на строителите в България.

PARK

парково и градско оборудване

PLAY

Детски съоръжения и настилки за площадки

SPORT

Спортни настилки и фитнес съоръжения

EPOXY

Инсталация на индустриални настилки

INFRACHIM

Производител на индустриална химия

Infraconcept.bg има интегрирана структура за управление на всеки проект за площадка за игра и осигуряване неговата дългосрочна издръжливост в съответствие с изискванията за безопасност и Наредба №1 от 12 януари 2009 г. за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра.

Спортно игрище в катуница - система INFRASPORT PU TOP COAT MATT

ПОВЕЧЕ