ОУ " Братя Миладинови"

гр. Бургас

Физкултурен салон - Изпълнена е двупластова разливна каучукова настилка "InfraSPORT PU Top coat", която представлява високоефективно и устойчиво решение за вътрешни спортни пространства. Настилката се състои от полиуретанов/епоксиден грунд, който осигурява здрава и стабилна основа, и пласт SBR гранули с дебелина 30 мм, които предоставят отлични ударопоглъщащи свойства и повишават безопасността на настилката.

Повърхността е завършена с цветен полиуретанов финиш, който не само придава естетически привлекателен вид, но и допълнителна защита срещу износване, UV лъчи и атмосферни влияния, което гарантира дълготрайност и запазване на цвета. Общата площ на настилката е 176 кв.м, като е проектирана за интензивна употреба и разнообразни спортни дейности.

В салона е извършено разчертаване с PU боя, което включва маркировки за баскетболно игрище и волейболно игрище. Линиите са ясни, ярки и добре видими, улеснявайки провеждането на спортни мероприятия и тренировки. Разчертаването е направено с внимание към детайлите, осигурявайки прецизност и дълготрайност на маркировките.

Тази настилка е идеална за училищни салони, спортни клубове и други спортни зали, предоставяйки безопасност, комфорт и дълготрайност. Изграждането на такъв физкултурен салон е важна стъпка към създаването на здравословна и стимулираща среда за спорт и физическа активност, което допринася за общото благополучие на общността и насърчава активния начин на живот.