КАУЧУКОВИ ПЛОЧИ ЗА КРАВЕФЕРМИ

Настилката от заключващите се каучукови плочи тип Пъзел е отличен избор за  различни приложения в помещенията на кравефермите и извън тях. Независимо дали са в сектора за почивка или в сектора за хранене и разходка, те трябва да се чувстват комфортно, защото поведенческите им реакции, а и много от физиологичните процеси, протичат пълноценно при подходяща настилка. Тя ще създаде така нужното за продуктивността след отелването, удобство в леглата. В зоните, където се получава замръзване и размразяване, животните се нуждаят от водоустойчива бариера, която този тип настилка ще осигури, като същевременно ще осигури и отлично сцепление.

Заключващите се каучукови плочи тип Пъзел са произведени от 100% рециклиран, ревулканизиран каучук  на гранули / SBR - Бутадиенстиролов каучук/ получени от рециклиране на излезли от употреба автомобилни гуми. Процеса на вулканизация, създава плътна структура, която елиминира проблемите с гъбични и бактериални замърсители.

Плочите са проектирани и произведени с прецизно обработени ръбове, които създават безпроблемно плътно прилепване към съседните плочи, и бърз монтаж. Те са с размер 100 х 100 см. и с дебелини 2,3 и 4 см, които ще задоволят вашите нужди и предпочитания.

Характеристики и предимства на настилката

Мека , комфортна и безопасна

Облекчава напрежението на гръбнака и крайниците на животните

Хигиенична - антибактериална и противогъбична

Издръжлива при всякакви метеорологични условия,

Дълготрайна устойчивост при тежки натоварвания

Намалява разходите и времето за почистване

Бюджетна настилка

Лесен и бърз монтаж и демонтаж

Дълъг експлоатационен живот

 

Тази настилка  предотвратява често срещани проблеми, възникващи при другите подобни настилки с прави ръбове, като: отдръпване и надигане, разместване или демонтиране, когато се налага почистване на пода под тях.

Почистване и поддръжка:

1/Почистване с пара без химия – Почиствайки с пара ще дезинфекцирате и освежите по естествен начин каучуковата настилка. Силата на парата е толкова силна, че тя прониква и почиства замърсяванията в порите без да има нужда от използването на почистващи препарати

2/ Влажно почистване- Това е може би най-често срещаният метод. Пред използването на моп за влажно почистване, ние препоръчваме използването на метла, чиято четка за метене е с твърд изкуствен косъм и е предназначена за почистване както на външни, така и на вътрешни и силно замърсени площи.

3/Почистване под налягане с водоструйка - Измиването под налягане е най-лесният начин за почистване на каучуковата настилка. Просто измийте пода с водоструйката с ниско налягане и на разстояние от 20-30 см., отстранете излишната вода и осигурете свободна циркулация на въздух за да изсъхне повърхността.